Select Page

Leksione dhe ushtrime praktike...

Meso me lehte dhe me mire…

Rreth Nesh

Eduarti eshte platforma e pare digjitale e mesimit online.
Zgjedhni nga kurset me te ndryshme ne kohen dhe me tempon tuaj.
Instruktor profesional me experience te gjate ne mesimedhenie.
Drejtime dhe nivele te ndryshme.
Leksionet jane te pershtatshme gati per te gjitha kategorite dhe grupet.
Arsimi i ulet, mesem dhe i larte.
Leksionet jane te pershtatshme si per nxenesit/studentet fillestar ashtu edhe te avancuar.
Kurse, ushtrime dhe detyra falas dhe me pagese. Cmime te volitshme dhe kompetitore.
Programe shkollore dhe plane mesimdhenie.
Per me teper na kontaktoni!

Microsoft Windows Server 2012

LlojiKursi: Online
Student Enrolled1
Cmimi:€29,00
Prenoto

Blogger- Njohuri te Pergjithshme

LlojiKursi: Online
Student Enrolled3
Cmimi:Falas
Prenoto

Starting Company, All you need to know to start company

LlojiOnsite Course
Place150 South Street , Liverpool 12233 England
Seat10/40
Cmimi:€1.099,00€999,00
Prenoto

How To Be A Great Photographer

LlojiKursi: Online
Student Enrolled1
Cmimi:Falas
Prenoto

How To Cook Like French

LlojiOnsite Course
Place300 North Street, London England
Seat7/15
Cmimi:€700,00
Prenoto

Be A Great Leader, Learn how to motivate your employees

LlojiOnsite Course
PlaceHilton Hotel, Grand Ballroom, East Street, London
Seat8/200
Cmimi:€99,00€89,00
Prenoto

Na Kontaktoni...

Eduarti.com do te beje gjicka cka eshte e mundur qe ju te merrni pergjegjien adekuate!

10 + 1 =